Over ons

Welkom bij onze nieuwste exclusieve collectie designer silverbrand.

Ons ervaren team werkt al meer dan 20 jaar met zilveren sieraden, dus u kunt er zeker van zijn dat alleen artikelen van de beste kwaliteit en design in onze catalogus te vinden zijn. Door de jaren heen is onze missie nooit veranderd – we zijn toegewijd om u te voorzien van prachtige zilveren sieraden en het allerbeste op het gebied van klantenservice.

We willen dat je geniet van de ervaring van het kiezen en dragen van onze designer sieraden. Daarom hebben we zorgvuldig gekozen voor het persoonlijk selecteren van sieraden die net zo goed aanvoelen als ze eruitzien.

 

Waarom Silverbrand ?

openingstijden

Maandag t/m Zaterdag Van 9:00 tot 17:00

vestigingen in 25 landen

Contact

Silverbrand@gmail.com

Wij zorgen voor kwaliteit

Fris je lentegarderobe op met pasteltinten en parels, zo makkelijk te combineren en oh zo glamoureus. Als je op zoek bent naar kleur, zijn die bestverkochte edelstenen hier ook te bewonderen: rozenkwarts, amethist, turkoois en citrien. Amber om dingen in vuur en vlam te zetten, zirkonia voor een sprankeling van ijs, tal van zilveren details om over te gieten, accenten van goud en trendy roségoud om je hart te verwarmen.

Levering aan uw huis, kantoor of het adres van de ontvanger van het cadeau is altijd snel, met elk item prachtig met de hand verpakt in een stijlvolle doos, dus het geven van geschenken is gemakkelijker en attenter dan ooit. Bestel online of bel ons, er staat een doosje beauty klaar om van jou te zijn.

Elke aankoop wordt gedekt door onze geld-terug-garantie, zodat u met het volste vertrouwen kunt bestellen en zeer binnenkort van die complimenten kunt genieten!

Veel plezier met winkelen…

silverbrand